Shure PSM300

Kies uw merk
 • HEOS
 • ID-AL
 • AKG
 • Brähler
 • BSS
 • Crown
 • Dateq
 • DBX
 • Denon Pro
 • DPA
 • JBL
 • K&M
 • Lexicon
 • Merlaud
 • Neutrik
 • Pioneer DJ
 • RCF
 • RCS
 • Roland
 • Senso audio
 • Shure
 • Soundcraft
 • TASCAM
 • Vity
 • Yamaha

Shure PSM300

Stereo Personal Monitor System

Het PSM300 Stereo Monitor System levert gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing en betrouwbare draadloze vrijheid op het gehele podium.

Eenvoudig in gebruik

De Shure PSM300 biedt een persoonlijke controle op de mix van twee afzonderlijke audio kanalen. Het gepatenteerde Audio Reference Companing zorgt voor een zuiver geluid met zeer weinig ruis. De betrouwbare draadloze dekking heeft een bereik tot 90 meter en voorkomt uitval. Bovendien is de Shure PSM300 setup enorm makkelijk te bedienen. De PSM300 systemen hebben een one-touch frequentie scan en sync voor het toewijzen van het meest optimale kanaal. Pas het volumeniveau aan en gebruik de MixMode® technologie of stereo mode voor het creëren van een persoonlijke mix van twee afzonderlijke audio kanalen.
 

Revolutionair in de wereld van in-ear

De Shure PSM300 producten zijn uniek om meerdere redenen, maar de belangrijkste reden is toch wel dat bij de gehele PSM 300 serie gebruik wordt gemaakt van een digitale transimissie en geen analoge. Dit zorgt ervoor dat een aanzienlijk veel betere audio-kwaliteit kan worden gewaarborgd én dat audio verzonden kan worden over een afstand van 90 meter (!) naar andere producten uit de PSM300 serie. Bovendien wordt een kleinere bandbreedte gehanteerd, waardoor het mogelijk wordt om meer systeem simultaan te laten werken zonder enige ruis of storing. dit maakt de PSM300 bijzonder geschikt om te gebruiken bij grote producties en evenementen. De meest gebruikte samenstellingen zijn beschikbaar als set. Natuurlijk is het ook mogelijk om onderdelen of producten los te kopen of na te bestellen.
 

Shure PSM300 producten:PSM300 Stereo Monitor System

Draadloze stereo monitoring met gedetailleerde 24-Digital Audio Processing. Het PSM300 Stereo Monitor System levert gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing met betrouwbare draadloze vrijheid op het gehele podium. PSM300 biedt een persoonlijke controle op de mix van twee afzonderlijke audio kanalen en is makkelijk in gebruik.

Systeem bevat: P3R Stereo Draadloos Bodypack-ontvanger, P3T Draadloze Zender en SE112 Sound Isolating™ Earphones (Grijs).


PSM300 Professionele Stereo Monitor System

Draadloze stereo monitoring met gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing. Met professionele bodypack-ontvanger voor geavanceerde opties en prestaties. Inclusief SE215 Sound Isolating™ Earphones. Het PSM300 Professionele Stereo Monitor System levert gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing en garandeert draadloze vrijheid op het gehele podium. Professioneel systeem inclusief de P3RA Bodypack-ontvanger met robuuste aluminium constructie en geavanceerde audio opties. Met optionele oplaadmogelijkheden.

Systeem Bevat: P3RA Premium Draadloze Bodypack-ontvanger, P3T Draadloze Zender, SE215 Sound Isolating™ Earphones (Clear).


P3R draadloze stereo bodypack-ontvanger

De P3R is een draadloze stereo bodypack-ontvanger voor gebruik met het PSM300 Personal Monitor Systeem. Met gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing en betrouwbare draadloze prestaties, levert de P3R professionele personal monitoring op het hele podium. De P3R is een draadloze stereo bodypack-ontvanger voor gebruik met het PSM300 Personal Monitor Systeem.
Met gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing en betrouwbare draadloze prestaties, de P3R levert professionele personal monitoring op het hele podium. Aansluiten met een set earphones en pas de instellingen aan voor een draadloze, persoonlijke mix. Gepatenteerde Audio Reference Companding zorgt voor een helder geluid met zeer weinig ruis. Gebruik de MixMode technologie om het niveau van twee afzonderlijke kanalen uit te balanceren, of selecteer stereo mode en balanceer links/rechts naar persoonlijke voorkeuren. One-touch frequentie scan en automatische frequentie selectie maakt een snelle installatie en connectie met de P3T zender mogelijk via infrarood sync.


P3RA draadloze stereo bodypack-ontvanger

De P3RA is een draadloze stereo bodypack-ontvanger voor gebruik met het PSM300 Personal Monitor Systeem. Met gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing en betrouwbare draadloze prestaties, lever de P3RA professionele personal monitoring op het hele podium. De P3RA is een draadloze stereo bodypack-ontvanger voor gebruik met het PSM300 Personal Monitor Systeem. Bovendien is de P3RA aan te sluiten op een set earphones, waarna de gebruiker de instellingen aan kan passen voor een draadloze, persoonlijke mix.

Gepatenteerde Audio Reference Companding zorgt voor een helder geluid met zeer weinig ruis. Gebruik de MixMode technologie om het niveau van twee afzonderlijke kanalen uit te balanceren, of selecteer stereo mode en balanceer links/rechts naar persoonlijke voorkeuren. One-touch frequentie scan en automatische frequentie selectie maakt een snelle installatie en connectie met de P3T zender mogelijk via infrarood sync. EQ en volume beperking personaliseren het geluid via het high contrast LCD menu.

Met de compacte en robuuste aluminium behuizing, garandeert de P3RA een lange levensduur van gebruik. Bovendien is dit product gemakkelijk te klemmen op een riem of gitaarband. De twee standaard AA batterijen leveren tot 7 uur continue gebruik. De optionele SB900 oplaadbare batterij (apart verkocht) verlengt speelduur en zorgt voor een in-unit opladen.


SE112 Sound Isolating Earphones

De SE112 is de instap in Shure Sound Isolating Earphones. De SE112 bevat een dynamische microdriver voor een geweldig geluid met diepe bas. Uitgerust met een dynamische microdriver voor een geweldig geluid met diepe bas en met Sound Isolating design, de ideale audio upgrade voor draagbare apparaten zoals telefoons en muziekspelers. De Sound Isolating sleeves blokkeren omgevingsgeluid en zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm.

Geweldig geluid met diepe bas.
De SE112 met dynamische microdrivers zorgt voor een premium geluid en is een kwalitatieve upgrade vergeleken met de standaard meegeleverde oordopjes bij draagbare apparaten.

Sound Isolating ontwerp
De zachte en flexibele Sound Isolating sleeves blokkeren omgevingsgeluid tot 37 dB. Hierdoor kunt u zich op de muziek concentreren, of u nu op het podium staat, in de trein zit, over straat loopt of aan het sporten bent.

Ongeëvenaarde personalisatie en comfort
Ergonomisch en professioneel ontwerp met geoptimaliseerde nozzle hoek voor optimaal draagcomfort. Over-the-ear configuratie houdt kabels uit de weg. Uitgebreide accessoires met 3 maten zachte, flexibele sleeves die zich zachtjes om de contouren van de oren vormen.


SE215 Sound Isolating Earphones

De instap in Shure Earphones. Dynamische microdriver geeft een warm, gedetailleerd geluid. De SE215 Sound Isolating Earphones hebben een dynamische microdriver voor een warm, gedetailleerd geluid. Een afneembare Kevlar® versterkte kabel met vervormbare draad zorgt voor gemakkelijke vervanging en een veilige, comfortabele bevestiging.

Dynamische driver met verbeterde bas.
De SE215 is de instap in Shure SE Earphones. Hij heeft een dynamische driver voor een gedetailleerd, warm geluid met verbeterde bas.

Sound Isolating ontwerp.
Sound Isolating Earphones zijn aanvankelijk ontworpen als persoonlijk monitorsysteem om muzikanten hun eigen optreden te laten horen in luide podiumomgevingen. Ze zijn uitgerust met zachte, flexibele sleeves die achtergrondgeluiden voor 90% blokkeren. U kunt zich op de muziek concentreren, of u nu op het podium staat, in een trein zit, over straat loopt of aan het sporten bent. Tegelijkertijd kunt u het draadloze niveau verlagen om uw gehoor te besparen.

Afneembare kabel met vervormbare draad.
De SE215 is uitgerust met een duurzame Kevlar® versterkte kabel voor gemakkelijke vervanging of aanpassing. De vervormbare draad zorgt voor een stevige plaatsing en door de over-het-oor-configuratie blijven kabels uit de weg. Een vergulde MMCX-connector heeft een lock-snap mechanisme waar de sleeve 360 graden kan draaien voor een comfortabele bevestiging.
Omdat elk oor anders is, heeft de Fit Kit een keuze aan schuim en siliconen sleeves in verschillende maten.

Ga op zoek naar de maat en stijl die het beste bij u past. Een goede seal is essentieel voor een optimale Sound Isolation en basrespons, zowel als een maximaal draagcomfort tijdens langdurig dragen.


P3T Draadloze zender

De P3T is een draadloze zender voor gebruik met het PSM®300 Monitor System. Met betrouwbare draadloze transmissie en 24-bit Digital Audio Processing, levert de P3T een superieure persoonlijke monitoring mix voor elk optreden.
Stuur twee audio kanalen naar een bodypack zender tot 90 meter, met gepatenteerde Audio Reference Companding voor een gegarandeerde transparante geluidskwaliteit zonder uitval en zeer weinig ruis.
De solide, half rack zender bevat gemakkelijke front-panel knoppen inclusief een one-touch sync en input niveau knop voor een gemakkelijke en snelle bediening. Rear-panel gebalanceerde input en loop output leveren diverse connectie mogelijkheden naar audio bronnen en andere P3T units.