Output nieuws

Output & Panasonic op AV Festival 2017Het AV festival is een nieuw evenement voor makers van film en televisie die werkzaam zijn in Nederland en België. 


Op dit festival kunnen bezoekers zich laten informeren en inspireren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van film, 3D, live production, VR, radio, tv, video, sound mobile en social media en advertising.

Meer dan honderd nationale en internationale exposanten zullen zich presenteren. Daarnaast worden er tientallen workshops en lezingen gegeven door de beste professionals uit het vak.

Tijdens het festival zijn er veel verschillende AV gerelateerde user group meetings. Het thema van dit jaar is “Mobile Journalism”.
De unieke combinatie tussen een beurs, lezingen en het ontmoeten van vakgenoten maken het AV festival tot een belevenis waar iedere AV professional bij wil zijn.
 
Output zal samen met Panasonic aanwezig zijn, u vindt ons op stand B20-19. Tickets kopen? Ga dan naar http://avfestival.nl/tickets-2/ en gebruik onze unieke kortingscode ‘’avf17output’’ voor 50% korting op uw ticket.
 
Het AV Festival vindt plaats op 23 & 24 mei in de Kromhouthal in Amsterdam. Meer informatie vindt u op www.avfestival.nl


Een afspraak maken
 

Terug naar Algemeen nieuws