A.R.K audio video BV

A.R.K. en gemeente Drechterland
Bij een nieuw gemeentehuis, waar veel vergaderd wordt, hoort eigentijdse en vooruitstrevende techniek die het werken in deze omgeving prettig en gemakkelijk maakt. In mei 2015 kreeg de gemeente van Drechterland een nieuw gemeentehuis in Hoogkarspel (Noord-Holland). 

Nieuwe systemen
Dit gemeentehuis is uitgerust met de beste discussiesystemen en geautomatiseerde presentatiesystemen in de raadzaal en de vergaderzaal. A.R.K. audio en video heeft de gemeente begeleid in dit proces door de systemen in dit gebouw te ontwerpen, leveren en plaatsen. Output B.V. is blij de producten voor dit gemeentehuis aan A.R.K. te leveren. 

Raadzaal
Het discussiesysteem in de raadzaal is zo opgezet dat automatische, full HD-camerasturing geen enkel probleem is. Op deze manier kunnen raadsvergaderingen met het grootste gemak via internet worden gestreamd. Deze beeld worden vervolgens naar grote beeldschermen gestuurd waardoor grote groepen de vergaderingen ook kunnen volgen. Daarnaast is een koppeling met de vergaderingszaal gemaakt. Eén volledig geautomatiseerd audiovisueel systeem zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. 
 
Producten
Output B.V. heeft de Panasonic AW-HE60HE integrated HD camera (met pentiltzoom) geleverd. Deze camera's maken geheel automatisch een close-up van de spreker. Daarnaast hebben we een vaste camera (Panasonic AW-HE2) en het conferentiesysteem (Brahler Digimic) geleverd. 
 
Output B.V. wenst de gemeente Drechterland veel werkplezier met de nieuwe systemen.