JVR audiovisual investeert in Panasonic PT-DZ13K

JVR audiovisual investeert in Panasonic PT-DZ13K

Output Professional  audio, video & lighting levert 11x Panasonic PT-DZ13K, 12.000 Ansi-lumen, FullHD WUXGA resolutie projectoren inclusief de Geometric Manager Pro aan JVR audiovisual.

JVR heeft gekozen voor deze projectoren omdat deze een hoge helderheid, beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid combineren in een compacte body voorzien van de vooruitstrevende Panasonic technologie en 3G sdi.

Sinds de Olympische spelen heeft JVR al zeer positieve ervaringen opgedaan met de  GeometricManagerPro (mappping/warping) software en de 21K projectoren van Panasonic.

Met de investering in deze projectoren breid JVR zijn verhuurvloot uit om zodoende aan de marktvraag te kunnen voldoen. De projectoren zullen worden in gezet voor achtergrondprojectie bij en in grote televisie producties, shows en evenementen. Op de bijgaande foto levert  Frannek Broskiwiets, accountmanager bij Output de projectoren af en overhandigd deze aan Joost Asselbergs, Purchase Manager bij JVR.Terug naar Referenties