Theater Amsterdam

Theater Amsterdam
Vanaf 8 mei 2014 is Theater Amsterdam geopend voor het grote publiek. Het theater ligt aan het water net buiten het centrum van Amsterdam in de Westelijke Houthavens en is het enige theater in Amsterdam waar voorstellingen gedurende een langere tijd kunnen worden vertoond. Met een theaterhal van 4.200 m2, biedt Theater Amsterdam unieke mogelijkheden voor grote decors en de modernste theatertechnieken. Output B.V. heeft 21k Panasonic projectoren met geometry manager software geleverd voor het toneelstuk Anne.

Anne
Anne is een theatervoorstelling over het leven van Anne Frank, gebaseerd op de complete versie van haar dagboeken en de archieven van de familie Frank. Anne is geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter op initiatief van het, door Otto Frank opgerichte, Anne Frank Fonds Basel. Rosa da Silva speelt de rol van Anne Frank.

Panasonic PT-DZ21KE
De drie dlp-chip PT-DZ21KE is zeer compact, stil, energiezuinig en bedrijfszeker met een lichtopbrengst van ruim 20.000 lumen en een hoge resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Door de uitzonderlijke kwaliteiten is de PT-DZ21KE uitermate geschikt voor de projectie in grote ruimtes of op bijzondere locaties, zoals theater Amsterdam.


Terug naar alle referenties