Output op AV Festival

Op donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni 2018 vindt het AV Festival plaats in Amsterdam. Het AV Festival is een nieuw evenement dat in 2017 voor het eerst werd georganiseerd. Het tweedaagse festival wordt speciaal georganiseerd voor film- en televisiemakers uit Nederland en België. Zij kunnen zich hier laten inspireren op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen binnen film, 3D, live production, VR, radio, tv, video, sound mobile en social media. Output is één van de exposanten op AV Festival.

Output op AV Festival

Output distribueert alle benodigde videoapparatuur voor vaste of portable installaties en voor verhuurbedrijven. Wij leveren lcd monitoren in alle formaten, videowall, videomixers, professionele camera’s en professionele videoprojectoren. Uiteraard bent u bij Output ook aan het goede adres voor videoswitchers, scalers, bekabeling en overige videoaccessoires. Vrijwel alle apparatuur en accessoires zijn snel of direct uit voorraad leverbaar.

Ervaring op het gebied van video

Een goed advies is essentieel en kan enkel gegeven worden door mensen met ervaring op het gebied van video. Onze medewerkers zijn specialisten op dit gebied en zijn altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek, de specificaties en de mogelijkheden.

Oplossing op maat

Een goede video installatie voorziet niet enkel in de behoefte van goed beeld. U kunt zomaar op zoek zijn naar een goede content management oplossing of de perfecte combinatie met audio of zelfs met licht. Wij hebben verstand van deze combinaties en kunnen voor u de perfecte mix maken van producten. Wat u ook bedenkt, wij hebben altijd een oplossing op maat.

Bezoek AV Festival!

Bent u een film-, televisie of nieuwe media maker en wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Kom dan naar AV festival! De toegangsprijs voor AV Festival is normaal € 19,50,- maar als exposant kunnen we u kaarten aanbieden met € 5,- korting! Koop hier uw tickets en gebruik bij het afrekenen de kortingscode AVF-OUT.

Terug naar overzicht