AV Festival - 12 & 13 juni

Output & Panasonic op AV Festival

Op donderdag woensdag 12 juni en donderdag 13 juni vindt het AV Festival plaats in Amsterdam. Het tweedaagse festival wordt speciaal georganiseerd voor film- en televisiemakers uit Nederland en België. Zij kunnen zich hier laten inspireren op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen binnen film, 3D, live production, VR, radio, tv, video, sound mobile en social media. Output is ook dit jaar weer samen met Panasonic te vinden op AV Festival.

Output distribueert alle benodigde videoapparatuur voor vaste of portable installaties en voor verhuurbedrijven. Output levert displays in alle formaten, videowall, videomixers, professionele camera’s en professionele videoprojectoren. Uiteraard bent u bij Output ook aan het goede adres voor videoswitchers, scalers, bekabeling en overige videoaccessoires. Vrijwel alle apparatuur en accessoires zijn snel of direct uit voorraad leverbaar.

Ervaring op het gebied van video

De specialisten van Output en Panasonic zijn te vinden op de stand tijdens AV Festival en helpen u graag met uw vraagstukken op het gebied van video.

Bezoek AV Festival!

Bent u een film-, televisie of nieuwe media maker en wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Kom dan naar AV festival! De toegangsprijs voor AV Festival is normaal € 30,- maar als exposant kunnen we u kaarten aanbieden met €10,- korting! Koop hier uw tickets en gebruik bij het afrekenen de kortingscode 19OUTA09.

Info

Westergasfabriek, Zuiveringshal West
Pazzanistraat 33
1014 DB Amsterdam

Woensdag 12 Juni, 11:00 tot 18:00 uur
Donderdag 13 Juni,  10:00 tot 17:00 uur

Voor meer info zie www.avfestival.nl

Terug naar overzicht