Uitnodiging 31 oktober 2023

U bent van harte uitgenodigd voor Output Connects op:

Datum: 31 oktober 2023

In samenwerking met CanonShure en Roland organiseert Output het ''Output Connects 2023'' evenement. Tijdens dit evenement laten we zien hoe deze merken met elkaar kunnen integreren tot innovatieve, geïntegreerde totaal oplossingen. De diverse demonstratie opstellingen variëren van geautomatiseerde video/microfoon-vergaderoplossingen tot eenvoudig te bedienen corporate studios en live-event producties. In al deze oplossingen staan efficiëntie, gebruiksgemak en kwaliteit centraal en ziet u hoe de nieuwste ontwikkelingen van deze fabrikanten met elkaar samenwerken. Ons programma begint met een korte introductie door de deelnemende merken. Aansluitend krijgt u een tour langs de getoonde oplossingen, waarna er gelegenheid is om zelf hands-on aan de slag te gaan en van gedachten te wisselen met de aanwezige specialisten van Output & de betrokken fabrikanten. 

Tot slot bieden wij u de gelegenheid om een professionele profielfoto te laten maken voor uw LinkedIn-profiel!

U kunt kiezen uit een ochtend of een middag sessie zodat u slechte één dagdeel hoeft in te plannen. Voor beide sessies is er een lekkere lunch inbegrepen en krijgt u ruimte om te netwerken met andere bezoekers. 

Programma details:

Ochtendsessie:
Inloop vanaf 09:30 uur
Sessie: 10:00 - 12:30 uur

Lunch:
Tijdstip: 12:30 - 13:30 uur

Middagsessie:
Inloop vanaf 13:00 uur
Sessie: 13:30 - 16:00 uur

Locatie:
Output BV
De Meerheuvel 10
5221 EA 's-Hertogenbosch

Let op: U kunt zich slechts voor één sessie aanmelden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze editie van Output Connects!

Terug naar overzicht