HC Den Bosch

Output heeft ervoor gezorgd dat de toeschouwers van HC Den Bosch weer kunnen genieten van luid en duidelijk geluid tijdens de wedstrijden op het hoofdveld. Voor de hockeyclub mochten we namelijk RCF speakers leveren voor de hoofdtribune. 
 
RCF
Voor dit project is een speaker uit de P-serie van RCF gebruikt, namelijk de P3115-T. Alle producten uit de P-serie van RCF zijn volledig weerbestendig, zijn full range en hebben een brede spreiding. Deze coaxiale tweeweg luidsprekers bieden een substantiële kracht en efficiëntie voor een verscheidenheid van professionele indoor én outdoor toepassingen. De P3115-T speaker heeft een IP-waarde van 55 en uitermate geschikt voor o.a. sportarena’s en stadia.
 
RCF levert toonaangevende oplossingen voor de installatie-, PA- en AV markt. Sinds 2014 is Output de exclusieve partner van RCF Commercial Audio & Install Sound. Dit Italiaanse merk levert uitsluitend speakers van topkwaliteit, zelfs in locaties zoals deze tribune. 
 


RCF speakers hoofdveld
In 2015 startte HC Den Bosch met de bouw van een grote tribune rondom het hoofdveld, zodat de bezoekerscapaciteit aanzienlijk vergroot kon worden. Sinds kort is deze tribune dus voorzien van door Output NL geleverde RCF speakers.