Professionele displays van Panasonic

Panasonic biedt een breed assortiment aan professionele displays voor elke toepassing. De displays staan garant voor haarscherpe beelden met een ongeëvenaarde kleurechtheid. 

De high definition displays bieden een grote kijkhoek voor maximaal zicht. Daarnaast kunnen de helderheidsniveaus aangepast worden zodat de displays gebruikt kunnen worden onder alle lichtomstandigheden op de meest uiteenlopende plaatsen.

Met Panasonic LinkRay kunnen de displays van Panasonic worden ingezet als slimme marketing tools. Lees hier meer over LinkRay. 

Content overdracht met de snelheid van het licht

 

Panasonic LinkRay maakt gegevensoverdracht via licht mogelijk. LinkRay maakt gebruik van LED-licht om informatie over te brengen naar smartphones en tablets. Op deze manier kunnen digitale informatieschermen, borden en lichtbronnen worden omgezet in marketingtools waardoor het gebruik van QR codes overbodig wordt. Gebruikers kunnen gegevens die zijn verzonden vanuit LinkRay™-zenders ontvangen met behulp van de camera van hun smartphone. Informatie kan worden gedownload en in de eigen taal van de gebruiker worden weergegeven. Dit verrijkt de ervaring van bezoekers op plaatsen zoals musea en galerieën, maar ook in de detailhandel.

 

 

Lees meer

Professionele 4K entry displays

De EQ1-serie van Panasonic heeft een dun en stijlvol design en maakt digitale informatievoorziening van topkwaliteit mogelijk met eenvoudige installatie en uitgebreide connectiviteit. Ideaal voor winkelcentra, showrooms, vergaderruimtes en klaslokalen. Smalle randen van 86 inch met 350 cd/m2 en IPS-paneel voor uitstekende zichtbaarheid, een professionele 4K instapreeks. 

Bekijk hier de mogelijkheden en specificaties

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.