Shure

Met een 80-jarige geschiedenis op het gebied van audio innovatie, heeft Shure een ware passie voor het maken van fantastische microfoons en audio-elektronica. Geen wonder dat de producten van Shure de wereldwijde standaard voor superieure microfoons en audio-elektronica vormen.

Shure Twinplex

TwinPlex microfoons zijn ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van het theater en in elke situatie volgens de diverse wensen van audioprofessionals van topniveau, met betrouwbare transparency voor tv en film, op maat gesneden audio voor gesproken teksten en discrete duurzaamheid voor omroeptoepassingen.

Axient Digital

Axient Digital gebruikt de meest innovatieve draadloze audiotechnologieën ter wereld, en is compleet opnieuw ontworpen voor professionele producties die foutloos moeten verlopen.

Shure ULX-D

Shure ULX-D biedt een 24-bits/48 kHz digitale audio  gecombineerd met spectrum-efficiënte en intelligente RF prestaties, welke beantwoordt aan de veeleisende behoeften voor installatie toepassingen.

Shure QLX-D

QLX-D Digitaal Draadloze systemen biedt transparante 24-bits digitale audio, gecombineerd met professionele functies en een makkelijke set up. QLX-D biedt een uitstekende draadloze functionaliteit voor veeleisende installaties en live sound evenementen.

Shure Microflex Advance

De Microflex Advance: een veelzijdig en stijlvol AV-conferentiesysteem dat onopvallend maar zeer effectief de stemmen van uw deelnemers registreert.

De tafel array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om deelnemers aan een conferentie in hoge geluidskwaliteit te registreren, ongeacht het formaat en de vorm van de vergadertafel. De plafond array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om zijn registratiekarakteristiek te richten op de verschillende sprekers in de ruimte met meer nauwkeurigheid dan richtmicrofoons.

Shure Microflex Advance-microfoon modellen bevatten nieuwe technologieën die op een fundamenteel andere manier het gesproken woord registreren bij AV-conferenties. 

Bekijk brochure

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com.