Shure

Met een 80-jarige geschiedenis op het gebied van audio innovatie, heeft Shure een ware passie voor het maken van fantastische microfoons en audio-elektronica. Geen wonder dat de producten van Shure de wereldwijde standaard voor superieure microfoons en audio-elektronica vormen.

Axient Digital

Axient Digital gebruikt de meest innovatieve draadloze audiotechnologieën ter wereld, en is compleet opnieuw ontworpen voor professionele producties die foutloos moeten verlopen.

Shure ULX-D

Shure ULX-D biedt een 24-bits/48 kHz digitale audio  gecombineerd met spectrum-efficiënte en intelligente RF prestaties, welke beantwoordt aan de veeleisende behoeften voor installatie toepassingen.

Shure QLX-D

QLX-D Digitaal Draadloze systemen biedt transparante 24-bits digitale audio, gecombineerd met professionele functies en een makkelijke set up. QLX-D biedt een uitstekende draadloze functionaliteit voor veeleisende installaties en live sound evenementen.

Shure Microflex Advance

De Microflex Advance: een veelzijdig en stijlvol AV-conferentiesysteem dat onopvallend maar zeer effectief de stemmen van uw deelnemers registreert.

De tafel array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om deelnemers aan een conferentie in hoge geluidskwaliteit te registreren, ongeacht het formaat en de vorm van de vergadertafel. De plafond array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om zijn registratiekarakteristiek te richten op de verschillende sprekers in de ruimte met meer nauwkeurigheid dan richtmicrofoons.

Shure Microflex Advance-microfoon modellen bevatten nieuwe technologieën die op een fundamenteel andere manier het gesproken woord registreren bij AV-conferenties. 

Bekijk brochure

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com.