Polk audio - expect great sound

Vul uw project met het prachtig geluid dat de inbouwluidsprekers van Polk Audio produceren. Maak een keuze uit inbouw-, opbouw- of plafondinbouwmodellen die specifiek ontworpen zijn om in het interieur te passen. Daarnaast geven de draadloze audioproducten van Polk elke noot een rijk en ruimtevullend geluid mee, waardoor men nog intenser kan genieten.

Inbouwluidsprekers

Prachtig geluid dat naadloos in elk interieur past

Op zoek naar een oplossing op maat voor uw project? Kies dan voor Polk plafondinbouw- en wandinbouwluidsprekers die niet zichtbaar zijn, maar wel een geweldig geluid produceren. Designs met minimale randen en exclusieve Sheer-Grilles™, die eenvoudig te installeren zijn en die zonder uitsteeksels aansluiten op het montageoppervlak en een krachtige audio bieden zonder afbreuk te doen aan het interieur. Perfect voor architectonische projecten waarbij design van groot belang is. 

Vrijwel onzichtbaar

Met hun kleine diameters en oververfbare roosters worden de wandinbouw- en plafondluidsprekers van Polk Audio in elke kamer onzichtbaar.

Eenvoudig in te stellen

Veilige, trillingvrije installatie is eenvoudig in te stellen met opties zoals de Perfect Fit-sjablonen, precisieranden, voorgemaakte beugels en het gepatenteerde Rotating Cam-systeem.

Dezelfde klankkleur

Alle luidsprekers van Polk Audio binnen dezelfde reeks hebben dezelfde klankkleur om ervoor te zorgen dat het geluid van de ene luidspreker naadloos overgaat in de volgende bij systemen met meerdere kanalen.

Legendarische geluidskwaliteit

Met meer dan 40 jaar ervaring in geluid, bieden wandinbouw- en plafondluidsprekers van Polk Audio een dynamisch en kristalhelder geluid.

Outdoor audio

Luidsprekers voor alle seizoenen

Outdoor luidsprekers van Polk Audio worden onderworpen aan een strenge weerbestendigheidscertificatie die veel verder gaat dan de standaard weertests. Het resultaat is een volledig assortiment weersbestendige audioproducten die gemaakt zijn om grote buitenruimtes met een rijk, natuurlijk geluid te vullen.

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com.