SLV is al meer dan 35 jaar een van de belangrijkste spelers op het gebied van verlichting.De lichtsystemen die SLV ontwikkelt zijn stuk voor stuk innovatief en van hoge kwaliteit. Het design, het gebruik van gekleurd licht en het inzetten van LED heeft ervoor gezorgd dat men ieder jaar weer halsreikend uitkijkt naar de nieuwe Big White catalogus.

Output is al ruim 35 jaar distributeur van SLV producten en helpt u graag met invullen van uw verlichtingsvraagstuk. 

Bekijk hier alle SLV Big White producten.

SLV Big White 2019: nu beschikbaar

Het is zover, de nieuwste SLV Big White 2019 catalogus is uit. U kunt het boek nu aanvragen en wij sturen het u toe, of u kunt het downloaden.
 

Met circa 575 nieuwe producten en ruim 850 ruim geïllustreerde pagina’s speelt de Big White in op de nieuwste trends en innovaties van de markt.

SLV by Output Big White weken

Omdat SLV dit jaar 40 jaar bestaat en Output al ruim 35 jaar de producten van SLV distribueert ontvangt u vanaf 7 september 2019 bij uw eerste SLV bestelling een SLV windjack cadeau. Deze actie loopt tot 1 december. Voor alle informatie omtrent de actie en het aanvragen van het Big White 2019 boek ga naar onze SLV by Output website.

SLV by Output app

Voor iedereen die alle producten uit de Big White altijd bij de hand wil hebben, is nu de SLV by Output (Big White) App ontwikkeld. Hiermee heeft u een compleet naslagwerk van alle relevante producten met één druk beschikbaar.

Alle producten uit de Big White worden hiermee op een overzichtelijke manier weergegeven. Vanaf nu kunt u eenvoudigweg de app openen en snel de juiste armatuur vinden. De app is volledig gratis en voor iedere geïnteresseerde te downloaden. Wilt u ook het complete Big White naslag werk op uw telefoon hebben?

Download dan de app via de App store of Google Play.