SLV is al meer dan 35 jaar een van de belangrijkste spelers op het gebied van verlichting.De lichtsystemen die SLV ontwikkelt zijn stuk voor stuk innovatief en van hoge kwaliteit. Het design, het gebruik van gekleurd licht en het inzetten van LED heeft ervoor gezorgd dat men ieder jaar weer halsreikend uitkijkt naar de nieuwe Big White catalogus.

Output is al ruim 35 jaar distributeur van SLV producten en helpt u graag met invullen van uw verlichtingsvraagstuk. 

Bekijk hier alle SLV Big White producten.

De SLV Outdoor 2018 catalogus: exclusief bij Output

Output brengt in 2018 exclusief een outdoor catalogus uit. In deze catalogus vindt u alle outdoor producten uit de SLV Big White catalogus en vindt u de laatste trend op het gebied van tuinverlichting.

Het boek aanvragen? Dat kan, vul hier het formulier in en wij sturen u het boek zo snel mogelijk toe. Daarnaast vindt u alle outdoor producten op www.slvbyoutput.nl en in de SLV by Output app.

SLV by Output app

Voor iedereen die alle producten uit de Big White altijd bij de hand wil hebben, is nu de SLV by Output (Big White) App ontwikkeld. Hiermee heeft u een compleet naslagwerk van alle relevante producten met één druk beschikbaar.

Alle producten uit de Big White worden hiermee op een overzichtelijke manier weergegeven. Vanaf nu kunt u eenvoudigweg de app openen en snel de juiste armatuur vinden. De app is volledig gratis en voor iedere geïnteresseerde te downloaden. Wilt u ook het complete Big White naslag werk op uw telefoon hebben?

Download dan de app via de App store of Google Play.

  

SLV Big White aanvragen