SLV is al meer dan 35 jaar een van de belangrijkste spelers op het gebied van verlichting.De lichtsystemen die SLV ontwikkelt zijn stuk voor stuk innovatief en van hoge kwaliteit. Het design, het gebruik van gekleurd licht en het inzetten van LED heeft ervoor gezorgd dat men ieder jaar weer halsreikend uitkijkt naar de nieuwe Big White catalogus.

Output is al ruim 35 jaar distributeur van SLV producten en helpt u graag met invullen van uw verlichtingsvraagstuk. 

Bekijk hier alle SLV Big White producten.

SLV by Output Big White Outdoor 2019 catalogus

De SLV Big White Outdoor catalogus is weer verkrijgbaar.. U kunt het boek hier aanvragen en wij sturen het u toe.

In de SLV Big White Catalogus vond u dit jaar al 575 nieuwe producten waarmee SLV inspeelt op de nieuwste trends in de markt. Met de speciale Outdoor catalogus heeft u in één boek alle outdoor producten bij de hand.

Op www.slvbyoutput.nl kunt u alle producten bekijken en het juiste armatuur zoeken. Onze collega's helpen u graag met het maken van de juiste keuzes, neem gerust contact met ze op.

SLV by Output app

Voor iedereen die alle producten uit de Big White altijd bij de hand wil hebben, is nu de SLV by Output (Big White) App ontwikkeld. Hiermee heeft u een compleet naslagwerk van alle relevante producten met één druk beschikbaar.

Alle producten uit de Big White worden hiermee op een overzichtelijke manier weergegeven. Vanaf nu kunt u eenvoudigweg de app openen en snel de juiste armatuur vinden. De app is volledig gratis en voor iedere geïnteresseerde te downloaden. Wilt u ook het complete Big White naslag werk op uw telefoon hebben?

Download dan de app via de App store of Google Play.